.
News Image

Nieuwe single Sabien Tiels en Wigbert

Sabien Tiels is helemaal terug.
Sabien Tiels draait al jaren mee in de Vlaamse showbizz. Al meer dan 20 jaar scheert ze hoge toppen met haar prachtige songs. Haar eerste cd 'Hou Je Morgen Nog Van Mij' scoorde enorm goed, het zorgde ervoor dat ze in 1995 een zomerhit won als beste debuut. Nummers zoals Vang Me Als ik Val en Hou je Morgen Nog Van Mij kent ondertussen elke muziekliefhebber.

Na enkele jaren windstilte is Sabien Tiels weer helemaal terug. Ze werkte in alle stilte aan een nieuw project. Ze pakt namelijk uit met haar zevende en wellicht meest verrassende album met wie ze samenwerkt met andere artiesten. Onder meer Stef Bos en Rocco Granata zijn te horen op dit nieuwe album dat binnen enkele maanden uitkomt.

Nu lanceert Sabien alvast een voorproefje op dit album. Het nummer 'Niks Mis Mee' is een duet geworden met Wigbert die je nog kan kennen als de zanger van het nummer Ebbenhout Blues.

Voor de gelegenheid werd er ook opnieuw iets gepost op de fanpagina van Sabien Tiels op Facebook, ook dat was alweer een tijdje geleden.

Bio van Sabien Tiels, Wigbert, Rocco Granata en Stef Bos