.
News Image

Nieuwe single Robby Strauven zorgt voor vuurwerk

Op zijn fanbal was dat letterlijk het geval.


Robby Strauven stelde zaterdagavond op zijn derde fanbal zijn nieuwe single Vuurwerk voor aan het publiek dat naar de uitverkochte zaal te Nieuwerkerken bij Sint-Truiden was afgezakt. Het nummer werd opgedragen aan zijn vriendin Birgit, die om middernacht door haar partner in de bloemetjes werd gezet voor haar verjaardag. Zijn steun en toeverlaat heeft ervoor gezorgd dat Robby Strauven nog steeds blijft doorgaan met zijn zangcarrière.

Er was een grote artiestenparade die om 19 uur stipt startte en zonder pauzes eindigde tot ver over 1 uur. Het werd niet alleen een feestelijke avond met een lach en ambiance, maar er werd ook regelmatig een traantje weggepinkt. Zo werden Robby's ouders in de bloemetjes gezet voor alles wat ze voor hem doen. De Limburgse ambiancemaker toonde eveneens zijn gevoelige kant door aandacht te schenken aan een ziek kindje, waarvoor hij zelfs een benefietsingle opnam. De ouders van een overleden vriend werd ook nog een extra hart onder de riem gestoken.



De prachtige nieuwe single Vuurwerk van Robby Strauven is binnenkort te horen op diverse radiozenders en zal te koop worden aangeboden via alle internetportals.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Robby Strauven

Meer Over:

Robby Strauven