.
News Image

Nieuwe single Marjolein

Marjolein brengt leuke zomersingle uit.

Neem een Italiaanse klassieker uit de jaren zestig, kruid die met een zomers en hedendaags salsaritme, voeg er goede Nederlandstalige strofen aan toe en werk af met een verrassend Spaans refrein. Dat is het recept van "Blijf bij mij", de nieuwe zomersingle van Marjolein (25). Het lied vertelt het verhaal van een onverwachte vakantieliefde die jammer genoeg niet kan blijven duren.

Enkele weken geleden dook de West-Vlaamse zangeres opnieuw de studio in van haar vaste producer David Vervoort om haar versie van Dino's "Gli occhi miei" in te zingen. Met veel enthousiasme zong ze het door haarzelf geschreven Spaanse refrein in. Heel recent werd ook de videoclip ingeblikt in de zonovergoten, Franse badplaats Le Touquet (Paris Plage).

"Blijf bij mij" wordt niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland uitgebracht. Marjolein kon er immers met "In Mijn Armen" en "Vragen" op steeds meer bijval rekenen. Ook de Nederlandstalige inwoners en toeristen aan de Spaanse costa's zullen op het nummer kunnen dansen.

Bio van Marjolein

Meer Over:

Marjolein