.
News Image

Nieuwe single Maartje Van Neygen

Maartje Van Neygen heeft haar draai gevonden in de muziekwereld.

"Alle meisjes aan de top! Zo zong Yasmine. En ja, hoor! Wat heb ik er weer van genoten om met mijn beste vriendinnen wat "quality-time" door te brengen. Elkaar de nieuwste verhalen over onze "al – dan – niet – vriendjes" te vertellen. Hun toffe, lieve kantjes én hun vervelende trekjes… Is er iets leukers? Als klein meisje droomden we van prinsen en prinsesjes, witte paarden en een happy end.
Maar ja, nu blijkt voor mijn vriendin E. die onbeantwoorde liefde op den duur toch wel zwaar te wegen. Voor B. is het duidelijk dat zij haar vriend veel liever ziet dan omgekeerd. Bij S. lijkt het of het liefdesverdriet maar niet wegebt. En dan heb je die jongen… die knappe jongen… die daar maar de hele dag in zijn zetel hangt en zit te "chillen". Die haar voorstellen om iets leuks te gaan doen steeds maar niks vindt. Die liever wat rondhangt met zijn vrienden…
We kwamen allemaal tot hetzelfde besluit: ook al doet het pijn, loslaten is de boodschap. Kies voor jezelf en zeg gewoon: Doe maar! (Op een dag staat hij toch terug voor je deur.)
Dat is het verhaal achter 'Doe maar'. Het is één van mijn lievelingsliedjes van mijn eerste album "Eerste dauw". Zalig om te brengen op het podium en zo kan ik ook een andere kant van mezelf laten zien."