.
John Terra
dinsdag 2 mei 2017

Nieuwe single John Terra

En dat is alweer een Neil Diamond-topper.


Het delen van vriendschap en liefde is de echte rijkdom in het leven; het is bovendien gratis en daar kan geen geld noch luxe tegenop. Het is de gedachte achter de oorspronkelijke tekst van Neil Diamond… “In een wereld die vandaag door mekaar geschudt wordt met verontrustende gedachten en gebeurtenissen, is de tekst meer dan ooit, een reminder over hoe het anders zou kunnen”, zegt John Terra. De zanger sluit met deze single de rij singles af uit het album “John Terra zingt Neil Diamond” en werkt binnenkort aan een nieuw album.

John over zijn John Terra-album: “De voldoening die ik heb gehaald uit dit album, heeft mij een nieuwe drive gegeven door de geweldige reacties van het publiek, maar ook door de steun van radio –TV en pers; ik loop dan ook over van dankbaarheid naar iedereen toe. De beleving met live muzikanten in de studio, was met niets te vergelijken en heeft mij ervan overtuigd om die ingeslagen weg te blijven volgen. Ik hoop dan ook dat mijn platenfirma Vlaamse Sterren mij hierin zal blijven steunen. Door dit album wordt mijn volgend album een nog grotere uitdaging; ik kijk er dan ook verlangend naar uit!

'Voor Eeuwig In Blue Jeans' verschijnt op maandag 8 mei a.s. als digitale download of via streaming en is uiteraard ook terug te vinden op het album 'John Terra zingt Neil Diamond'.