.
John Terra
zaterdag 14 november 2015

Nieuwe single John Terra

John Terra covert Neil Diamond.


Na John's succesvolle single “Neem Me Mee” (Désirée) is ook de nieuwe single “Ik Moet Wel Geloven” een voorloper van de full CD, rond de bekendste Neil Diamond-songs. De release van deze full CD is gepland voor het begin van 2016. Ook nu weer kiest John Terras voor een frisse uptempo-song uit het rijke repertoire van John’s idool, Neil Diamond en dat is het nummer I'm a believer geworden.

John Terra: “Ik ben uitermate tevreden over het resultaat en het geeft opnieuw een juiste indruk van wat het album gaat worden: gebeitelde songs met Vlaamse vertalingen van Neil Diamond ‘s grootste hits. Ik wilde de originele opnames behouden, daarom werd er opnieuw geopteerd voor live muzikanten om zo getrouw mogelijk de oorspronkelijke arrangementen te respecteren. Ik herleefde de sfeer van de gouden dagen in de studio met live muzikanten. Hoewel ik helemaal niet wars ben van synthesizers en programmeerbare mogelijkheden, voel ik dit toch aan als een verademing tussen het elektronisch en soms plastic geweld. Het overstijgt dan ook mijn droom dat Vlaamse Sterren/CNR mij de kans gaf om deze productie te kunnen verwezenlijken”.



“Sinterklaas of de Kerstman zal voor mij uitgesteld worden tot begin volgend jaar en als een kind tel ik de dagen af voor de release van mijn nieuwe plaat!.Maar eerst nog genieten van “Ik Moet Wel Geloven