.
News Image

Nieuwe single Goose

Goose laat van zich horen.


Afgelopen vrijdag is “Call Me” verschenen, de gloednieuwe single van Goose en de voorloper van hun 4de album “What You Need” dat gepland staat voor 15 april 2016.



Vier jaar na hun vorig album “Control Control Control” pakt GOOSE uit met hun misschien wel meest emotionele album uit hun carrière. De jeugdige grooves en beats die hun debuut “Bring It On” (2006) zo typeerden, hebben gaandeweg plaats geruimd voor meer klassieke songstructuren en sterke melodieën. Maar het geheel blijft onmiskenbaar het unieke GOOSE DNA dragen. De groep is geëvolueerd en, ontdaan van zijn jeugdige naïviteit, schuwt de band niet langer volwassen thema’s als eenzaamheid, isolatie, spijt, maar ook liefde, warmte en euforie. Kortom, op “What You Need” klinkt GOOSE zelfverzekerder en verfijnder dan ooit.



Het visuele is steeds een zeer belangrijk element geweest in het GOOSE universum. Daarom koos de groep om, na de gesmaakte samenwerking tijdens De/ReConstruction (2014), opnieuw in zee te gaan met Willy Vanderperre. De internationaal gerenommeerde modefotograaf, vooral bekend om zijn werk met Raf Simons, creëerde niet enkel het album artwork voor “What You Need”, maar nam ook de bijhorende video’s en een 12-minuten durende kortfilm voor zijn rekening. Deze GOOSE kortfilm zal vanaf 15 april exclusief via iTunes en Apple Music aangeboden worden.


Bio van Goose

Meer Over:

Goose