.
News Image

Nieuwe single Get Ready

De tijd dat Get Ready duizenden gillende meisjes op de been bracht is voorbij maar de groep staat er na 20 jaar nog altijd.


In 1996 maakte Vlaanderen kennis met een gloednieuwe - en eigenlijk ook de eerste echte - Vlaamse boysband: Get Ready! Hun debuutsingle 'Diep' stootte in een mum van tijd door naar de hoogste regionen van de hitparade, gillende meisjes vielen bij bosjes in zwijm overal waar het viertal verscheen en hun posters waren het geliefkoosde behangpapier in de kamers van zowat alle Vlaamse tienermeisjes. Get Ready! was meteen een ongeziene hype en ontpopte zich na 'Diep', met opvolgers als 'Laat', 'Vuur (diep in mij)', 'Marjolijn' en 'Samen', ook tot een regelrechte hitmachine.



Hoewel ze steeds zijn blijven optreden, werd het de laatste jaren toch wat stiller rond Get Ready!, maar aan de vooravond van hun 20-jarig jubileum pakken de heren nog eens ouderwets verrassend uit! Vandaag lanceren Jimmy, Koen, Bob en Kenny immers hun nieuwe single 'Sterrenregen' en hoewel de fluo-pakjes ondertussen achterwege gelaten worden en de boysband van weleer nu een echte menband geworden is, mocht een bijhorende choreografie met hun kenmerkende danspasjes niet ontbreken! Ze gaan zelfs nog een stapje verder dan anders…


Bio van Get Ready

Meer Over:

Get Ready