.
Frank Valentino
maandag 12 juni 2017

Nieuwe single Frank Valentino

Hij voelt zich thuis in Vlaanderen.

Frank Valentino is weer helemaal thuis in Vlaanderen. De veelzijdige zanger zong de voorbije jaren op Tenerife maar ruilde de eeuwige lente maar al te graag in voor eigen land met vier seizoenen. Terug van nooit helemaal weggeweest !....

Ook in België laat de zon zich voelen tijdens stralende lentedagen en zomerse tijden. Bij zwoele avonden trok Frank al met de cabrio doorheen het Vlaamse land…. Die ervaring deelt hij alvast in zijn nieuwe single “We slapen samen in m’n Cabrio”.

Een vrolijke tekst op een aanstekelijke melodie bij dewelke je graag zelf over de wegen mee scheurt. Mooi geschreven door vriend/collega Yvan Brunetti. Opgenomen in ArtSound Studio van producer Jean Pierre Kerkhofs en bij deze nieuwe frisse start voor Frank schaarde Jack Rivers zich graag als executive producer.

Een écht eigentijds geluid voor Frank Valentino die hiermee de draad van zijn hits uit de jaren negentig weer opneemt. Meteen tijd voor een algeheel nieuwe playlist voor de optredens 2017. Terzelfdertijd is Frank productief in de studio met de opvolgers van deze eerste ‘nieuwe’ single, kortom : hij is er helemaal klaar voor !

Bio van Frank Valentino

Meer Over:

Frank Valentino