.
Frank Galan, Christel Galan
vrijdag 17 februari 2017

Nieuwe single Frank Galan

Frank Galan neemt Blue Spanish Eyes op.


De lente komt er weldra aan en dan staat Frank Galan paraat voor een zuiders charmeoffensief. Romantiek, passie en temperament zijn de ingrediënten voor een ongelooflijk mooi voorjaar. Om alles nu reeds op te fleuren heeft Frank een bloedmooie versie van “Blue Spanish Eyes” gemaakt. Samen met producer Manfred Jongenelis (Manfred Studio) werd deze wereldhit tot een persoonlijke “parel” herleidt. Dit nieuwe arrangement blaakt vol van creativiteit, enthousiasme en gevoel. Er werd over nagedacht en het resultaat is “adembenemend.

Het imago van Frank Galan straalt magie en mystiek uit. Hij performt in 5 talen (Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Frans) en bezingt zowat alle melodieën met evenveel mystiek en charme. Met de stem van Frank Galan klinkt “Blue Spanish Eyes” als nooit voorheen. Met zijn uniek stemtimbre jongleert hij met alle emoties die hij vertolkt in deze productie. Frank is een échte live-performer en zingt de sterren van de hemel en dat hoor je ook op deze nieuwe single. Met zoveel gevoel en passie droom je zowaar weg naar zuiderse exotische stranden. Deze versie van “Blue Spanish Eyes” is een kandidaat hitmaker voor binnen en buitenland.

Deze productie heeft internationale allure ! Om deze reden werd ook beslist dit prachtige nummer aan het radiopubliek voor te stellen. Te downloaden via I-Tunes en alle streamkanalen.

Bio van Frank Galan

Meer Over:

Frank Galan