.
News Image

Nieuwe single Eveline Cannoot

Eveline Cannoot pakt uit met mooi nummer.
Eveline Cannoot zit de laatste tijd niet stil.

Met haar dagelijks programma 'MENT VANDAAG' (van 17 tot 19u.) en 'Gezondheidstips' met Sonja Kimpen (rond 11u.) op Ment tv, heeft ze haar handen goed vol, maar ook op muzikaal vlak is ze heel actief!

Na 'Kom dan bij me' staat ze er opnieuw met een nummer uit haar recentste album 'AnderSterker'. Deze keer koos ze voor 'Leeg'. Een Vlaamse bewerking van het nummer 'LOST' van Anouk. Peter Van Noort schreef hiervoor de tekst en Peter Keereman zorgde voor een zeer sterke productie. Dankzij dit nummer raakt ze ongetwijfeld de gevoelige snaar bij het publiek en laat ze ook een andere kant van zichzelf zien.

'Leeg' is een nummer dat door merg en been gaat en zeer toepasselijk is in deze donkere tijd. Met dit nummer wil ze wat warmte brengen bij de mensen thuis.

Eveline is voor de eerste keer in haar carrière genomineerd voor een loftrompet van 2015. Op 10 december worden opnieuw de Loftrompetten voor de Vlaamse amusementsmuzieksector uitgereikt. Dat gebeurt tijdens de TV-opnames van de grote eindejaarsshow van MENT TV, in het bijzijn van zowat alle Vlaamse artiesten.
Een 15 koppige jury stelde een volledige lijst samen aan de hand van een stemming. Een lijst bestaande uit alle nummers die in 1 jaar tijd, in zowel de Vlaamse Ultratop 50 (Radio 2) als De Vlaamse Top 10 (Ment tv) stonden.

Het najaar kan alvast niet meer stuk…

Bio van Eveline Cannoot

Meer Over:

Eveline Cannoot