.
Phil Kevin
vrijdag 12 oktober 2018

Nieuwe single en album voor Phil Kevin

Hij is een échte knuffelbeer. 


Bijna 30 jaar geleden , in 1989, lanceerde VTM het muziekprogramma 'Tien Om Te Zien'. Tijdens de zomer van dat historische muziekjaar veroverde een jonge, blonde krullenbol Vlaanderen met zijn megahit 'Komaan en doe het!'. Voor elke blonde krul, waren er honderden fans en Phil Kevin werd in één klap hét Vlaamse meisjesidool.

De blonde krullen zijn ondertussen verdwenen, maar de passie voor de muziek brandt nog steeds hevig bij Phil Kevin. De voorbije jaren serveerde de sympathieke Limburger ons meerdere succesvolle singles, waaronder 'Mag ik de zon laten schijnen', 'Ik wil jou', 'De Mallemolen' (met Guy Neve), 'Quando, Quando, Quando', 'Ritme van m'n hart', 'Zonder mij', 'Ik ben je prooi' (met Elisa Kevin', 'Vroeger was ze Benny' en 'Vlamingen'.

Al deze singles en nog meer nieuwe nummers, waaronder zijn nieuwe single 'Je knuffelbeer', verzamelde Phil Kevin nu op het album met de wel zeer toepasselijke titel 'Helemaal terug'. Speciaal richting de 30ste verjaardag van 'Komaan en doe het!', nam Phil ook een gloednieuwe versie van zijn monsterhit op, die als bonustrack aan het album werd toegevoegd. Fans kunnen dit album bestellen via de website van Phil Kevin: www.philkevin.be (album wordt thuis geleverd!) of aankopen aan de fanstand bij optredens.

Bio van Phil Kevin

Meer Over:

Phil Kevin