.
News Image

Nieuwe single en album voor Mario Franco

Mario Franco viert 3 jaar carrière met nieuwe single én verzamelalbum!


Drie jaar geleden maakte Vlaanderen kennis met een opvallende, nieuwe verschijning in het showbizzlandschap: Mario Franco. Met ‘Ik Kan Je Niet Laten Gaan’, bombardeerde hij zichzelf in geen tijd tot dé discokoning van Vlaanderen. Ondertussen zijn we zes singles verder en wist Franco die positie nog te versterken. Het verzamelalbum ‘Leef’ dat op 23 november verscheen én de nieuwe single ‘We Horen Samen’, markeren een mooie mijlpaal in een carrière waarvan we het beste nog moeten zien!


Mario Franco omarmt het leven. Die liefde voor het leven straalt hij uit met z’n muziek en zijn kleurrijke imago waar Vlaanderen in 2015 voor het eerst mee kennis maakte. “Het kan geen kwaad om een beetje out of the box te denken, zegt Mario Franco. “Ik wil met mijn muziek aantonen dat ‘een beetje anders’ ook normaal kan zijn en dat muziek een universeel gegeven is waarvan iedereen de betekenis voor zichzelf kan invullen.”
In tegenstelling tot de andere singles, is ‘We Horen Samen’ een eigen nummer. “Ik vond het wel fijn om eens niet te puren uit het rijke muziekarchief, maar zelf met een nummer te komen”, laat Mario Franco ons weten. “Samen met mijn producer Patrick Hamilton – die me als sinds het begin van mijn carrière op onnavolgbare wijze begeleidt – stak ik de koppen bij elkaar. Ook Vincent Pierins en Guy Balbaert werden erbij gehaald. Het resultaat is de nieuwe single ‘We Horen Samen’ en daar ben ik best trots op.


‘We Horen Samen’ is een liefdesnummer maar dan wel ééntje in een Mario Franco-kleedje; compleet met een onmiskenbare discosound. “De rode draad in al mijn muziek is dat mensen er happy van worden”, zegt Mario. “’Wij Horen Samen’ bezingt het leven en de liefde op de manier waarop ik het leven en de liefde ervaar. En wie mij een beetje kent, weet dat door een roze bril is”, lacht Mario Franco.‘We Horen Samen’, de nieuwe single van Mario Franco, is samen met de zes andere singles terug te vinden op het album ‘Leef’.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Mario Franco

Meer Over:

Mario Franco