.
News Image

Nieuwe single Doran en Ellis

Doran in duet met zijn lief Ellis.


Dat Doran en Ellis (Elke Taelman) de liefde echt wel bij elkaar gevonden hebben, staat buiten kijf. Beide artiesten vormen sinds 2017 een liefdeskoppel en wonen sinds enkele maanden samen in hun prachtig zelf gerenoveerd huis. Dat ze stapelgek zijn op elkaar, laten ze niet misverstaan in hun nieuwe zomersingle ‘Stapelgek Op Jou’.



Niets zo onvoorspelbaar en tegelijkertijd ook niets zo mooi als de liefde. Dat ondervonden ook Doran en zijn vriendin Ellis. Beide artiesten vonden in 2017 het geluk bij elkaar. “Ellis en ik, wij zijn twee handen op één buik.” steekt Doran met twinkelende oogjes van wal. “Mooi is ook dat we naast de liefde voor elkaar, ook nog een andere passie delen: die voor muziek!”



Ellis treedt Doran bij: “Na twee jaar zijn Doran en ik nog steeds stapelgek op elkaar. Liefde zit ‘m vooral in kleine dingen bij ons: een lief woordje, een gestolen kus, … Het is een mooi gevoel en dus besloten we dat gevoel ook in onze nieuwe zomersingle te stoppen.”



Inspiratie voor die zomersingle vond het duo in een oude wereldhit van Paco, ‘Amor De Mis Amores’ uit 1988. De Nederlandse vertaling van het nummer, ‘Stapelgek Op Jou’ werd in 1989 een hit bij onze Noorderburen voor Conny Vandenbos en Wim Rijken; een succes dat Ellis en Doran anno 2019 in Vlaanderen hopen over te doen.



“’Stapelgek Op Jou’ heeft alles in zich om een zomerhit te worden.” zegt Doran. “Een Zuiders ritme, zomerse gitaren én een tekst die ons op het lijf geschreven is. Ellis en ikzelf hebben alvast veel plezier beleefd toen we het nummer opnamen. De vonken spatten ervan af in de studio,” lacht hij.


Bio van Doran en Ellis

Meer Over:

Doran Ellis

Bio van Paco

Meer Over:

Paco