.
Daisy Opdebeeck
maandag 27 september 2021

Nieuwe single Daisy Opdebeeck

Alles komt goed, ook met Daisy!

De naam Daisy Opdebeeck is ondertussen genoeg gekend. Haar deelname aan 'Belgium's Got Talent' ging niet onopgemerkt voorbij met een mooie plaats in de halve finale.

Daisy liet zich ook opmerken met haar deelname aan het Songfestival For Blinds, waar ze een mooie 5de plaats behaalde. Intussen heeft Daisy ook gezorgd voor enkele mooie pareltjes aan singles zoals 'Avond', 'In het park' en recentelijk nog 'Lief voor mekaar'. Zelfs in Corona tijd ging ze niet onopgemerkt voorbij.

En nu is Daisy terug met een nieuwe single, en het moet gezegd, dit is een zeer straffe single, wat bewijst dat Daisy een super straffe madam is en absoluut haar plaatsje verdient aan het hoogste firmament van onze rijke Vlaamse showbizz. 'Alles komt goed', is zo een nummer waarvan je zegt: 'ja dat is het, dat blijft hangen, dat is sterk, dat sleept je mee, dat heeft een boodschap'. Kortom dit is een regelrechte hit in het rijtje van de singer-songwriters nummers.
Ondertussen, staan er nog meerdere singles en een album gepland later dit jaar, iets om absoluut naar uit te kijken dus. Wie Daisy op de voet volgt is Niels Destadsbader, die had al een hele grote boon voor haar had tijdens BGT, wat ons toch mag bewijzen dat hier iets heel straf en goed aan het gebeuren is.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Daisy Opdebeeck

Meer Over:

Daisy Opdebeeck