.
News Image

Nieuwe single Coely

Coely lost gloednieuwe single 'Don't Care'


Zo funky en zomers als bij Coely krijg je jouw hiphop zelden opgediend. De Antwerpse met Congolese roots is niet voor één gat te vangen. Ze combineert onweerstaanbare soul en r&b met withete raps, rake beats met veel street cred én met een attitude om u tegen te zeggen. Het leverde al catchy singles zoals ‘Ain’t Chasing Pavements’ (2012) en ‘My Tomorrow’ (2014) op en voorprogramma’s bij sterren zoals Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Kanye West en De La Soul.



Na 2 jaar is ze terug met langverwacht nieuw materiaal en ze laat meteen haar tanden zien: Don’t Care ! Een strijdkreet tegen prestatiedruk. Coely rekent af met twijfels die ontstaan bij de steeds hogere verwachtingen van anderen. Fuck it, don’t care, I got it!, bijt ze van zich af. Dat doet ze niet alleen. Op het nummer hoor je ook Dvtch Norris, een talent uit de stal van Beatville, Coely’s thuisbasis.



Op donderdag 18 augustus opent ze de Main Stage van Pukkelpop, waar ook Rihanna enkele uren later aantreedt. Mensen die willen bewegen, weten alvast welk podium te kiezen.