.
Belle Perez
vrijdag 28 april 2023

Nieuwe single Belle Perez: 'The Boy Next Door'

Wat een leuke samenwerking.

Vrijdag verschijnt ‘La Vida’, de eerste samenwerking van de populaire Nederlandse songwriter, dj en producer The Boy Next Door, Xerxes en onze Belle Perez simultaan in Nederland én België. Door de next-level productie en vurige Spaans-Nederlandse lyrics waan je je direct in de sferen van een zomercarnaval. De ideale single om alvast af te tellen naar de zonnige dagen. ‘La Vida’ kan bekend in de oren klinken, het is namelijk een aanstekelijke remake van de wereldwijde hit ‘La Vida Es Un Carnaval’ van Celia Cruz. De single van het trio verschijnt op Kill Your Darlings en is vanaf nu digitaal beschikbaar.

Wanneer talenten elkaar ontmoeten en de handen in elkaar slaan, ontstaat er iets bijzonders. De zomersingle ‘La Vida’ is daar een mooi voorbeeld van. The Boy Next Door, die je sowieso kent van zijn hit ‘Whenever’met Conor Maynard en Kris Kross Amsterdam, heeft inmiddels meer dan driehonderd miljoen streams op de teller staan. Met ‘La Colegiala’ van Jody Bernal heeft hij bijna vijfentwintig miljoen streams. Daarnaast draait The Boy Next Door zowat alle zomerfestivals als Mysteryland en Dance Valley plat met zijn indrukwekkende act. Tel daarbij de kwaliteiten van onze Spaans-Belgische Belle Perez, al jaren een gevestigde waarde als artieste, zowel in Nederland als België. Deze muzikale wervelwind zorgt met hits als ‘Que Viva La Vida (Chiquitan)’, ‘Enamorada’ en ‘El Mundo Bailando’ voor stevige Latin Vibes, maar ontroert ook met intieme songs. Ze stond met uitverkochte optredens in het Antwerpse Sportpaleis, Rotterdam Ahoy en de Heineken Music Hall. In het najaar van 2021 nam Belle deel aan ‘Beste Zangers’ en in het voorjaar van 2023 was ze twee keer te gast in het programma ‘Tulpen uit Antwerpen’. Tot slot werkt ook Xerxes Naseri mee aan ‘La Vida’. Xerxes is een talentvolle singer-songwriter die met nummers als ‘Achterop’ en ‘Coldplay’ miljoenen streams behaalt en volop op de radio te horen is. Hij staat bekend om zijn krachtige live-optredens en zijn vermogen om zijn publiek mee te slepen in zijn muzikale wereld.

Met ‘La Vida’ doen The Boy Next Door, Belle Perez en Xerxes absoluut een gooi naar de zomerhit van 2023, en als je naar het aanstekelijke nummer luistert, voel je ook meteen heerlijke summer vibes. Wachten ze in de Lage Landen al maanden op warmere temperaturen, dan is deze ‘La Vida’ daarvoor dé ideale opwarmer!

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez