.
News Image

Nieuwe single Amaryllis Temmerman gaat over relatiecrisis

Voor haar huidige grote liefde kwam ze dit al eens tegen.


Amaryllis Temmerman was afgelopen zondag te zien in Hadiemicha 2.0 op Ment Tv. Gastvrouw Micha Marah had het op een gegeven moment over het moeilijke liefdesparcours dat Amaryllis in het verleden beleefde. De zangeres wou net als haar ouders iemand leren kennen op wie ze goed kon ingespeeld geraken. Hierdoor legde ze naar eigen zeggen de lat wel hoog. Er werd steeds hard gekwetst en ze maakten elkaar gewoon kapot.

Toen het in de liefde niet goed wou lukken besloot Amaryllis op aanraden van een vriendin zich in te schrijven op een datingsite. Zo kon ze de kat uit de boom kijken en zou ze niet te snel verliefd worden. Als er liefde in het spel is, dan is Amaryllis Temmerman blijkbaar blind van liefde. Er waren al kriebels bij presentatrice en zangeres Amaryllis nog voor ze haar vriend Serge ontmoette. Bij het chatten klikte het dan ook bijzonder goed en zo groeiden beiden naar elkaar toe. De match gebeurde op basis van een karakterschets waar heel wat tijd in werd gestoken. Inmiddels vormen Amaryllis en Serge reeds twee jaar een gelukkig stel en ondertekenden ze onlangs een samenlevingscontract.



De nieuwe single van Amaryllis Temmerman gaat over een relatiecrisis, maar zeker niet over overspel. Het is niet altijd gemakkelijk om met iemand samen te leven die een variabele job heeft. Kijk maar in onze branche… hoeveel relaties lopen er niet stuk omdat er te weinig tijd is om aandacht te geven aan de andere partner. De verscheurdheid die je voelt als je moet kiezen tussen je passie en je relatie. Als die niet in balans kunnen zijn met elkaar. Daar gaat het over.” liet de zangeres weten. Van de single Handen Op Je Rug komt er ook een videoclip, waarbij haar broer Bert de cameraman is.



Aanstaande vrijdag, 13 oktober stelt Amaryllis Temmerman haar nieuwe album Dromen & Drinken voor. Dat is in haar 17-jarige muzikale carrière het vierde solo-album van haar. De titeltrack van de cd is één van Amaryllis' favoriete nummers. Het album bevat tien nummers voor iedereen die houdt van Nederlandstalige pop én kleinkunst, waaronder een aantal reeds uitgebrachte nummers en de nieuwe single Handen Op Je Rug. Mensen die geen ticket konden bemachtigen voor de albumvoorstelling en hun exemplaar ter plaatse niet kunnen kopen hebben de mogelijkheid om het album hier te bestellen.



Tekst: Nico Vanaken