.
Trisha
vrijdag 16 februari 2024

Nieuwe relatiebreuk voor Trisha

“Het is zo moeilijk te overleven”

Het zit Trisha niet mee. Door de vele stress die ze de voorbije weken ondervond, liep haar relatie op de klippen.

De zangeres leerde een half jaar geleden een man kennen, die graag uit de schijnwerpers wilde blijven. Ze noemde hem de beste partner ooit, maar het mocht niet zijn.

“Door de stress van de voorbije periode… Ik heb te veel aan mijn hoofd, waardoor ik mezelf niet kan geven in een nieuwe relatie”, klinkt het in Dag Allemaal.

Die stress wordt veroorzaakt door plots opduikende achterstallige belastingen van haar fitnessbedrijf en speeltuin die ze ooit met haar ex Kurt runde. Het bedrijf zou failliet zijn verklaard en ontbonden, en dus begrijpt Trisha niet waar die belastingen nu nog vandaan komen.

Opnieuw een liefdesbreuk dus voor Trisha. Voorlopig eventjes geen man meer voor de zangeres, al sluit ze niet uit dat ze zich ooit weer kan openstellen voor iemand. Maar voorlopig gaat haar volle aandacht naar haar studies.

“Ik mag starten met de opleiding tot zorgkundige of verpleegster. Ik zie mezelf wel werken in een operatiekwartier of een psychiatrisch centrum, bijvoorbeeld. Ik ben niet van plan om te stoppen met zingen, maar het is zo moeilijk om te overleven in dat wereldje. Ik wil er een job naast kunnen doen, zodat ik wat zekerheid heb voor mezelf en m'n vier kinderen.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha