.
News Image

Nieuwe liefdesbreuk voor Christophe Ramont

2020, een jaar om snel te vergeten. 


Voor Christophe Ramont is 2020 een ‘kutjaar’ en dat zijn zijn eigen woorden die hij effectief uitgesproken heeft.



De reden voor dit taalgebruik? Zijn tweede liefdesbreuk van dit jaar. Nadat het eerder dit jaar tot een huwelijksbreuk kwam tussen hem en Nick, zette Christophe nu ook een punt onder zijn relatie met Carl.



“We hebben het allemaal al mee gemaakt: elkaar doodgraag zien maar beseffen dat het niet zal lukken om als partners verder door het leven te gaan. We gaan met een gebroken hart maar wel als vrienden uit elkaar. In dit verhaal draagt niemand schuld, we hebben ons best gedaan en meer kan je niet verlangen. Er is geen derde in het spel voor wie het zich zou afvragen. Alsof een nieuw lief zelfs maar een optie is, een kat aanschaffen lijkt op dit moment waarschijnlijker”, schrijft Christophe op Instagram.



“Ik ben Carl eeuwige dankbaarheid verschuldigd. Hij kwam als een stralende zon in mijn leven op een moment dat ik enkel donkere wolken zag. En hij is die zon ook altijd gebleven voor mij. Ondanks een context die - zeker voor hem - niet eenvoudig was: het hele “Blind Getrouwd”-avontuur moeten meemaken als het nieuw lief en smijt daar nog eens een pandemie boven op. Op zeer korte termijn slaagde hij er echter in om mijn ankerpunt te worden, mijn herkenningspunt, mijn kompas, mijn steun en toeverlaat. Daarom voelt het vandaag ook zo stuurloos…”, gaat Christophe verder.



En toch zullen er nog beelden van Carl en Christophe als koppel opduiken. “Vanaf zaterdag kan je ons nog samen in de VTM Go-app aan het werk zien in het online programma “Up to date”. De opnames dateren natuurlijk van een tijd geleden, van betere en mooiere tijden. De beelden dienen voor ons als een herinnering aan een heerlijke tijd samen die we altijd zullen koesteren. 2020: ge zijt werkelijk een kutjaar”, besluit Christophe Ramont.


Bio van Christophe Ramont

Meer Over:

Christophe Ramont