.
News Image

Nieuwe liefde Wout Bru bekend uit sekstape

Wout Bru heeft een nieuwe vriendin. En het is duidelijk grote liefde!


Wout Bru is een zelfverklaarde vrouwenzot. Toch lijkt de populaire televisiekok nu weer gelukkig in een vaste relatie. Na zijn echtscheiding van Suzy en zijn breuk met kapster Zora leek Wout Bru te kiezen voor een leven als vrijgezel. Nu pakt hij echter uit met een nieuwe vriendin. En dat is geen onbekende!

Wout Bru pronkt met zijn nieuwe vriendin op Instagram en wijzigde ook zijn relatiestatus op Facebook. Het is hem dus menens. Natassia Van Kerkvoorde heet de gelukkige die het hart van Wout Bru wist te veroveren. De naam zegt je misschien niet meteen iets maar toch kennen we haar goed… Het 25-jarige model had in het verleden al een relatie met niemand minder dan Rode Duivel Romelu Lukaku. En dat is niet alles…

Ook tijdens het afgelopen seizoen van Temptation Island ging de naam Natassia Van Kerkvoorde vlotjes over de tongen… Natassia was immers te zien in de sekstape van Temptation Island-deelneemster Louise Coffyn. En dat hele verhaal kreeg een juridisch staartje… Natassia zou een studiegenote geweest zijn van Louise, maar aangezien er geruchten de ronde deden dat Louise de sekstape zelf naar de pers gelekt zou hebben wou Natassia dit niet in der minne regelen. Natassia Van Kerkvoorde zette een advocaat op de zaak die gerechtelijke stappen ondernam tegen Temptation-Louise.

Maar nu is Natassia weer gelukkig. “Je t’aime mon amour,” is haar reactie op één van de foto’s die Wout Bru online zette. Zelfs de ex-vrouw van Wout Bru liet een commentaar na op de foto. Een eenvoudige “Bravo!” met enkele uitroeptekens achter.

Na de echtscheiding tussen Wout Bru en Suzy Jacques in 2014 ging Wout Bru al snel samenwonen met zijn minnares Zora. Maar ook zijn relatie met kapster Zora Zitoune liep begin 2016 op de klippen. Zij kon niet meer leven met Wouts obsessie voor vrouwen. In Dag Allemaal vertelde Zora dat Wout zich nooit zal kunnen beperken tot één vrouw en dat ze daarmee een punt zette achter hun relatie.

Of Natassia wel de enige ware liefde van Wout Bru zal blijken moet de toekomst uitwijzen.

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru