.
News Image

Nieuwe Liefde Voor Muziek haalt goud

En er is nog meer goed nieuws!


Voor de derde week op rij staat het verzamelalbum “Liefde Voor Muziek” gelieerd aan het gelijknamige TV programma op de eerste plaats in de Ultratop album lijst.




Meteen na de uitzending van de laatste aflevering van seizoen 3, kwam het album onmiddellijk op #1 binnen. Het verzamelalbum zou die plaats - ondanks de felle concurrentie van o.m The Beatles, Roger Waters of London Grammar – tot op heden niet meer afstaan.


Sterker nog, de eerste week na release gingen er al meteen meer dan 10.000 exemplaren over de toonbank (goed voor goudstatus) en is platina ongeveer binnen handbereik. Seizoen 3 doet het daarmee nog beter dan de vorige editie, die er ongeveer een maand over deed om de kaap van 10.000 stuks te ronden.


Deze uitzonderlijke verkopen vormen een perfecte weergave van het succes van het recente seizoen op televisie. Nooit lagen de kijkcijfers voor het programma hoger en de nummers van Clouseau, Natalia of Gers Pardoel uit de reeks gooiden week na week hoge ogen op Itunes.




Het Liefde voor Muziek album bevat 3 nummers van elk van de zeven deelnemende artiesten (Clouseau, Bart Peeters, Natalia, Josje, Lady Linn, Isabelle A en Gers Pardoel) en biedt een mooie staalkaart van de muzikale hoogtepunten uit het derde seizoen van het populaire VTM prime time programma.




TRACKLISTING


Clouseau Helemaal Alleen

Natalia You’ve Got A Friend

Gers Pardoel Boeng

Lady Linn Oya-Lélé

Isabelle A Lowietse

Bart Peeters Blank Of Zwart

Josje Bagagedrager

Natalia How I Danced

Clouseau Langzaam

Isabelle A I’ve Only Begun To Fight

Lady Linn In My Blood

Gers Pardoel Helemaal Alleen

Bart Peeters Tele-Romeo

Josje Ik Laat Je Nooit Meer Gaan

Clouseau Alles Voor Mij

Lady Linn Verlangen

Isabelle A Een Mooi Verhaal

Bart Peeters Nobelprijs

Natalia Sing Your Heart Out

Gers Pardoel Anne

Josje Feeling Me