.
K3
dinsdag 21 mei 2024

Nieuwe K3 show Zeesterren in 2025!

K3 ook volgend jaar in de theaters.

Na het overweldigende succes van hun laatste show 'Vleugels' kondigt K3 met trots hun nieuwste tour aan: 'Zeesterren'. Vanaf maart 2025 zullen Hanne, Marthe en Julia te zien zijn in een grootse show doorheen Vlaanderen en Nederland. Deze tour zal plaatsvinden in de grootste zalen van de lage landen en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel jong als oud. Met 'Zeesterren' neemt K3 hun publiek mee op een magische reis onder water vol zang en dans.

Hanne: "Zeesterren belooft een geweldige show te worden! Ik kan niet wachten om op het podium te staan, want zo'n grote zaal geeft enorm veel energie."

Julia: "Ik ben heel blij dat we volgend jaar weer op tour gaan. Dat is altijd genieten met onze fantastische cast & crew en het enthousiaste publiek."

Marthe: "Het wordt een show voor iedereen, boordevol nieuwe liedjes uit de film, maar ook met oude klassiekers. We gaan van elke show een feestje maken!"

De K3 show wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de meisjes botsen op een mysterieuze schelp... Samen met het publiek, én met een nieuwe vriend, wordt het een K3 show om nooit te vergeten. Kom jij meezingen, dansen, én zoeken naar de drie magische parels om de schelp te openen?

De nieuwe show van K3 is te zien vanaf 1 maart 2025 in Hasselt, Utrecht, Gent, Rotterdam, Oostende, Groningen, Leuven, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Antwerpen. Tickets & info via www.studio100.comBio van K3

Meer Over:

K3