.
News Image

Nieuwe job voor Gene Thomas

Gene Thomas zit niet stil...
De digitale familiezender Stories TV zit allesbehalve stil. Nadat vorig jaar het programma-aanbod werd verruimd met Sport 40, wordt de zender nu woensdag 20 mei opnieuw versterkt door de komst van Gene Thomas. Hij presenteert vanaf nu woensdag om 19u20 het nieuwe reality-programma ‘Gene Stress’ op Stories TV. In dit feel good-programma wordt singer-songwriter Gene Thomas een uitzendkracht voor één dag. Hij moet een volledige werkdag meedraaien in een bedrijf en daar een job uitoefenen, zonder dat hij wordt gespaard van hard labeur of een voorkeursbehandeling krijgt. Gene is op voorhand niet op de hoogte van wat hem precies te wachten staat. Het is aan hem om zijn dagtaak zo goed mogelijk uit te voeren en de stress zoveel mogelijk te beperken.

Gene twijfelde geen moment toen hij de vraag kreeg van Stories TV: Ik was meteen enthousiast over het format van het programma. Ik ben dan ook iemand die altijd wel openstaat voor een uitdaging en ben ook zeer nieuwsgierig van aard, wat voor dit programma een pluspunt is. Wekelijks draai ik een volledige dag mee in een ander bedrijf. Het is een ontspannend, leerrijk, serieus en ook soms grappig programma waarin ik helemaal mezelf kan zijn.” De opnames zijn nog volop aan de gang maar toch kijkt Gene al uit naar een volgend seizoen. Enkel het onmenselijk vroeg opstaan gaat hij niet missen.

Ilse De Coninck, algemeen directeur van Stories TV: Vaak blijkt dat 'onbekend is onbemind' een grote rol speelt in hoe wij het werk of de job van een ander bekijken. Voor zowel Gene als de kijker is het vaak een ware ontdekkingstocht met tal van verrassingen, maar vooral met 'gene' stress...

Gene Stress: de komende 10 weken op woensdag* om 19u20 en zaterdag in de weekendprogrammering vanaf woensdag 20 mei.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas