.
News Image

Nieuwe generiek voor Familie

Jacky Lafon en Martine Jonckheere komen niet meer voor in nieuwe generiek...
“Er is geen weg terug, we zijn er voor elkaar…” Heel wat trouwe Familie-adepten kunnen de beginwoorden van de generiek uit hun favoriete reeks naadloos aanvullen en vlotjes meezingen. Hen staat op vrijdag 14 november 2014 een leuke verrassing te wachten, want vanaf dan wordt de nieuwe generiek elke weekavond op de kijker losgelaten. En daarin spelen voor het eerst ook de Familie-fans zélf een rol.

Het vertrouwde Familie-deuntje blijft behouden, maar wordt voorzien van een nieuw arrangement onder leiding van topmuzikant Hans Francken. De song werd bovendien ingezongen door de jonge talenten Mikael Ophoff uit Antwerpen en Eva De Geyter uit Zonhoven, het duo dat in het voorjaar van 2014 nog voor een kippenvelmoment zorgde in de Battles van The Voice van Vlaanderen.

Bij nieuwe muziek horen natuurlijk nieuwe beelden van de Familie-personages. Maar er is meer, want voor het eerst krijgt ook de kijker een belangrijk aandeel in de begingeneriek. Via vtm.be konden kijkers een foto van zichzelf insturen en deze selfies worden vanaf vrijdag 14 november 2014 dagelijks in de generiek geïntegreerd. Elke dag pronkt de foto van een andere kijker naast die van de friends, Mieke (Caroline Maes), Niko (Jo Hens), Zjef (Jan Van den Bosch) en Evy (Marianne Devriese). Zo komt de kijker alweer een tikkeltje dichter bij zijn of haar favoriete personages te staan. Benieuwd naar de nieuwe Familie-generiek?