.
Jo Vally
zondag 20 november 2016

Nieuwe cd voor Jo Vally

Op de Golven Van M'n Hart' is nieuwe cd Jo Vally.


38 jaar staat hij inmiddels op de planken, deze rasechte Vlaamse artiest met een klok van een stem die doorheen z'n carrière maar liefst 1 miljoen platen heeft verkocht. Vandaag verschijnt z'n gloednieuwe album Op De Golven Van M'n Hart, een prachtig nieuw album waarop Jo weer op z'n allerbest te horen is.



Op Jo's 2 vorige albums bewandelde hij het pad van de 'country', een genre dat Jo erg na aan het hart ligt en dat hij met veel plezier telkens integreert in z'n optredens. Voor het nieuwe album besloot Jo echter terug te keren naar z'n roots en koos hij voor mooie Vlaamse songs waarvoor hij tekst en muziek liet schrijven door o.a. John Terra, Jan De Vuyst, Johan Verminnen, Susy Baels, Miguel Wiels, Bart Herman, Jo De Clercq, etc... De productie van het album lag in handen van niemand minder dan John Terra, in de studio zaten o.a. Peter Bulkens en Patrick Renier achter de mengtafels.



Op de tracklisting 13 pareltjes waaronder natuurlijk de prachtige nieuwe single “Puur”, enkele verrassend nieuwe songs zoals Binnen In M'n Hart en Toch Zing Ik Mijn Lied maar uiteraard ontbreken de eerder verschenen singles Als Je Jezelf Door M'n Ogen Zou Zien en Duizend Zonnestralen niet. Als bonustrack een opmerkelijk nummer dat Jo liet schrijven ter gelegenheid van het huwelijk van dochter Carmen en schoonzoon Pieter en de geboorte van z'n kleinkindjes Stan, Lio en Noa; Dit Mooie Moment. Het nummer werd live tijdens de viering gebracht en op verzoek van vele fans besloot Jo om het op te nemen in z'n nieuwste aanwinst.

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally

Bio van John Terra, Johan Verminnen, Miguel Wiels en Bart Herman