.
Sasha Rosen
zaterdag 1 oktober 2022

Nieuwe carrièrewending voor Sasha Rosen

Ze wil kinderen kunnen helpen

We weten allemaal hoe moeilijk de cultuursector het de afgelopen jaren heeft gehad. Alles lag stil en optreden ging niet meer. Dat zette veel artiesten aan het denken om op zoek te gaan naar een Plan B.

En dat deed ook Sasha Rosen. Zij zag steeds vaker dat haar zoon Beau worstelde met zichzelf en problemen, dat ze besloot terug naar de schoolbanken te trekken voor een cursus kindercoaching.

“Ik vond die eerste schooldag doodeng. Ik liep met een klasgenote de trap op en dacht: ‘Oh my god, ga ik echt terug naar school?” Maar het was één van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb”, zegt Sasha in Dag Allemaal.

Als kindercoach kan Sasha nu kinderen begeleiden die het moeilijk hebben met een bepaalde situatie waardoor ze zich niet lekker in hun vel voelen en even het evenwicht kwijt zijn.

Sasha heeft ook haar eigen praktijk in Westerlo waar ze sessies heeft met een kind van 50 tot 60 minuten. “Ik werk oplossingsgericht en kijk naar de krachten en kwaliteiten van het kind. Dat heeft vaak een goede invloed op het kind, waardoor het zo terug lekkerder in z’n vel komt te zitten.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sasha Rosen

Meer Over:

Sasha Rosen