.
News Image

Nieuw tv-programma Jeroen De Pauw

Wat gaat Jeroen De Pauw presenteren?


Maak je warm voor dé trend in de winter! Want chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen. De koude eindejaarsmaanden vragen dan ook om een gezellig vuurtje, hartverwarmend eten en veel vrienden, telkens te bekijken op njam! .

In Winters Grillen legt chef Jeroen De Pauw onder andere gemarineerd wild, kleine hapjes, stevige seizoensgroenten en zelfs ook een dessert op de barbecue. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en maakt er een sport van om alles op maar één barbecue te bereiden. Vuurschalen en kaarsjes houden hem warm.
Aflevering 1 – dinsdag 6 december

Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten. Chef Jeroen De Pauw inspireert je met een zalig stuk Iers ribeye met een whiskysaus als hoofdgerecht en als opwarmer voor grill én maag een heerlijk vegetarische hapje: auberginerolletjes met halloumi.

Het hoeft niet altijd vlees op de grill te zijn dus zwiert Jeroen in de volgende afleveringen o.a. tonijn & pappillot van rood fruit, onglet met chimichurri, kip & ananas, aspergefakkels & hertengebraad en zelfs snickers op zijn barbecue. Smakelijk! En geniet van het Winters Grillen.
Winters Grillen, vanaf 6 december, elke dinsdag om 18u40 en 21u45 op njam!

Download onze app voor Android of iOS