.
News Image

Nieuw seizoen van Familie start met een bommetje

Alweer een dode op de set van 'Familie'.


Er is goed nieuws voor de fans van ‘Familie’: zij zitten over halfweg in de superlange zomerstop als gevolg van het coronavirus. Toen op vrijdag 24 april de laatste aflevering werd uitgezonden, was het koffiedik kijken hoe één en ander na de zomer verder zou gaan. Nu de opnames ondertussen hervat zijn, denken de fans één en ander te weten.



Eén van de cliffhangers is zeker wel de gijzeling van de zwangere Hanne Van den Bossche (Margot Hallemans). Zij werd eerder van haar vrijheid beroofd door verpleger Tony (Jeroen Van Dyck). De schrik zit er goed in dat er iets zal gebeuren met Hanne of haar (ongeboren) kindje. Normaal gezien zou dat kindje in mei al geboren moeten worden, maar door het coronavirus beleeft Hanne de langste zwangerschap aller tijden. Voor opnames gingen de makers op zoek naar iemand die verpleger kon spelen, maar de persoon in kwestie zou ook een lijk moeten spelen. Mogen we daaruit besluiten dat er een verpleger uit het rusthuis waar Tony werkt door de ontvoerder vermoord zal worden? Die kans is bijzonder groot. Of is de verpleger in kwestie iemand die Tony zal moeten helpen bij de bevalling van Hanne en legt Tony de man nadien het zwijgen op?



De makers van ‘Familie’ zijn trouwens opnieuw op zoek naar een figurant, deze keer een politieagent. Dat betekent wellicht dat er toch weer iets negatiefs staat te gebeuren. Zal de agent Tony ontmaskeren? De fans speculeren er lustig op los, het is voor hen de enige manier om de komende twee maanden zonder ‘Familie’ op VTM te overbruggen.