.
News Image

Nieuw restaurant Wout Bru

Bij Wout Bru kan je nu ook gewoon iets gaan drinken én van het WK genieten.

Afgelopen week opende GLOW, een nieuw pop-up beach restaurant van de top chef Wout Bru. GLOW wordt neergepoot op Antwerpen Linkeroever, op de plaats van zijn vorige succesvolle pop-up LO. Wout Bru zal niet alleen achter het fornuis staan, maar ging een samenwerking aan met de sous-chef van de gerenommeerde broers Ferran & Albert Adrià van de Spaanse toprestaurants Tickets, 41grados, Pakta & Bodega 1900. De koks die de keukenbrigade aanvoeren zijn niet alleen vrienden, maar ook gerenommeerde chefs die hun strepen in de internationale wereld van de haute cuisine ruimschoots hebben verdiend. Ondertussen kan je je plaatsje al reserveren via http://glowbywoutbru.be.

Aan de oever van de Schelde werpt de zon haar laatste stralen op de prachtige skyline van Antwerpen. In de gloed van de ondergaande zon staan de 2 vrienden opnieuw met de voeten in het zand en inspecteren met een jongensachtig enthousiasme de net geplaatste unieke gril-oven in de buitenkeuken van hun pop-up restaurant GLOW.

Het is hier, in de achtertuin van het kunstencentrum KAS (Kunst Aan de Stroom), dat de 3 heren gedurende de zomermaanden hun kookkunsten zullen aanwenden om de meest heerlijke grillades te serveren geïnspireerd op de Argentijnse keuken. Gegrild volgens de allernieuwste technieken maar het respect voor de authentieke bereidingswijzen, zullen de grillades aan tafel geserveerd worden in grote schotels. Hierbij is het de bedoeling dat de gasten de schotels delen en intussen genieten van een heerlijke avond op een sublieme locatie in gezelschap van vrienden en geliefden.

Wout Bru: "Het gaat mij niet zozeer om het tijdelijke karakter van een pop-up restaurant, maar om de mogelijkheid op deze manier te kunnen blijven streven naar de ultieme combinatie van innovatie en authenticiteit van product en bereiding. Daarnaast schept de locatie, aan het strand met zicht op de Schelde, de perfecte setting om de Zuid-Amerikaanse grillades en de unieke manier van serveren volledig tot haar recht te laten komen."

Reserveren kan uitsluitend online via de website www.glowbywoutbru.be
Openingsuren : 11u30 – 23u30
Op het strandgedeelte kan je ook zonder reservatie genieten van Street Food en cocktails en hier kan je tijdens het WK ook de wedstrijden volgen op groot scherm.
Het restaurant biedt op weekdagen een GLOW lunchmenu. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om op deze unieke locatie te overnachten.