.
Martine Prenen
maandag 25 oktober 2021

Nieuw programma voor Martine Prenen bij TV PLUS

Dinsdag start het nieuwe programma van Martine Prenen.

Vanaf dinsdag 26 oktober gaat TV PLUS-gezicht Martine Prenen een extra uitdaging aan met het gloednieuwe gezondheidsprogramma ‘Mar10’s’. Martine Prenen is happinesscoach, gezondheidsconsulente en auteur van verschillende boeken zoals ‘Menopower’ en ‘Forever Young’. Iedere week nodigt ze experten uit voor een boeiend gesprek over alles wat met gezondheid te maken heeft.

“Mar10’s is het programma dat ik altijd al wilde maken, met gedegen informatie om de kijkers te inspireren naar een (nog) gezonder leven en met een kwinkslag aangezien het leven soms als zwaar genoeg is. De gasten die ik uitnodig zijn stuk voor stuk inspirerende mensen en ‘gezondheidstrends’ bekijken, levert soms hilarische en verrassende beelden op.”, vertelt Martine.

Wat zijn nu goeie suikers? Hoe pakken we die jaarlijkse verkoudheid aan? Wat kunnen we doen tegen een winterdipje? Hoe kan de manier waarop je ademt je mentale gezondheid verbeteren? Martine en haar gasten geven de kijkers handige tips om de mentale en fysieke gezondheid een extra boost te geven.

In de eerste afleveringen van ‘Mar10’s’ praat ze met Veerle Dobbelaere over hoe we beter kunnen ademen. Foodblogster Viviane Van Dyck leert ons meer over het maken van gezonde voedingskeuzes en met Caroline Rigo hebben we het over een stralende huid met minerale make-up. “Ik vind het een uitdaging om telkens de expertise en ervaringen van de gasten op een niet belerende manier neer te zetten voor de TV PLUS-kijkers.”, aldus Martine Prenen.

‘Mar10’s’ is elke dinsdag om 16.30 uur en 20.30 uur te zien op TV PLUS (Telenet kanaal 53 en Orange kanaal 29).

Bio van Martine Prenen en Veerle Dobbelaere