.
News Image

Nieuw op DVD: The Agatha Christie Hour (box 3)

The Agatha Christie Hour bestaat uit verschillende korte verhalen van de legendarische schrijfster. In deze box krijg je twee verhalen uit de reeks.

The Agatha Christie Hour bestaat uit verschillende korte verhalen van de legendarische schrijfster. In deze box krijg je twee verhalen uit de reeks.

DVD 1: Magnolia Blossom : De op het eerste zicht gelukkig getrouwde Theodora Darrell wordt verliefd op Vincent, een zakenrelatie van haar echtgenoot. Vastberaden een nieuw leven te beginnen met Vincent, vlucht Theodora samen met hem weg. Maar al snel krijgt ze slecht nieuws te horen – Richard’s zaak zou te gronde gegaan zijn. Theodora keert uit loyaliteit onmiddellijk terug naar haar echtgenoot. Ze ontdekt echter dat Richard geen eerlijke zaken doet en dat er meer op het spel staat dan alleen zijn job verliezen. Zij is zijn enige redding - DVD 2: The Case of the Discontented Soldier : John Wilbraham, koloniaal officier op pensioen, verveelt zich dood en gaat op zoek naar actie en romantiek in zijn leven. Hij reageert op een advertentie van Parker Pyne die hem avontuur belooft. Zo komt hij in contact met de ietwat schuchtere Freda Clegg. Freda erfde van haar vader een schattenmap en een valse advocaat heeft er alles voor over om die te bemachtigen. Wilbraham kan haar nog net redden. Samen met Freda trekt Wilbraham op zoek naar de schat in Afrika. Echter, het scenario voor dit avontuur werd geschreven door Ariadne Oliver, handlangster van Parker Pyne, noveliste en schrijfster van bestsellers in Engeland en Amerika. Maar Freda en John worden verliefd op elkaar. Is er echt een schat of is ware liefde de beloning?