.
Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded in Liefde Voor Muziek 2021
zondag 4 november 2018

Nieuw album Tourist LeMc

Dit gaat een topper worden!


2016, dat was voor velen het jaar van Tourist Le MC. Na de release van ‘En Route’, gouden singles, een dubbel platina award en talrijke Belgische en Nederlandse concerten vulde de Antwerpse troubadour voor het eerst de Antwerpse Lotto Arena tot aan de nok.

Na zijn indrukwekkende Pukkelpop-passage maakte Tourist leMC officieel bekend dat hij ons op 9 november zal verblijden met een gloednieuwe derde langspeler. En daarbij lanceerde hij eveneens het fijne nieuws dat hij die kersverse worp op 18 januari voorstelt in de Lotto Arena.

De eerste single uit het nieuwe album is een knaller van formaat en een samenwerking met één van Vlaanderens grootste: Raymond van het Groenewoud! De track heet ‘Spiegel’ en wordt op 5 oktober officieel gelanceerd.



Over de album titel vertelde Tourist leMC ons nog het volgende: “Hoe hard we ook verschillen van mekaar, er zijn altijd dingen die we met elkaar delen: we begrijpen mekaar Niet neerkijken op iemand die anders denkt of leeft, niemand heeft een patent op de waarheid: we begrijpen mekaar. Het is nooit een werktitel geweest waarrond het album is opgebouwd. Het was pas toen het album bijna klaar was dat ik en mijn entourage zo iets hadden van; we hebben goed gewerkt, er ligt een bom van een album: We begrijpen mekaar.”

Koop hier dit album

Bio van Tourist LeMC

Meer Over:

Tourist LeMC