.
News Image

Nieuw album The Kelly Family

Nieuwe single, nieuw album én een concert in Belgie.


12 jaar na hun laatste album release brengt The Kelly Family vandaag de CD ‘We got love’ uit. Een CD waarop het Iers-Amerikaanse gezin hun grote hits in een nieuw jasje heeft gestoken. De eerste single, ‘Nanana’, werd meteen in zowat heel Europa door radio opgepikt en vorig weekend maakte The Kelly Family een sensationele comeback in prime time op de Duitse televisie. Ze kregen een minutenlange staande ovatie van de duizenden aanwezigen waardoor er tranen vloeiden bij de Kelly’s die nooit van zo’n comeback hadden durven dromen.



The Kelly Family verkocht in de jaren ’80 en ’90 zo’n 20 miljoen CD’s en was de meest succesvolle zingende familie van hun generatie. Ze scoorden nummer 1 hits met o.a. ‘Fell In Love With An Alien’ en ‘An Angel’. Met hun concerten bereikten ze ruim 2,5 miljoen bezoekers. Maar eind jaren ’90 besloten de Kelly kids om hun eigen muzikale weg te gaan. Zowel muzikaal als op sportief vlak scoorden de 2de generatie Kelly goed. Eind 2016 deed Angelo Kelly een optreden op de Duitse tv en de respons van het publiek was toen zo hartverwarmend dat het plan ontstond om met zijn broers en zussen The Kelly Family nieuw muzikaal leven in te blazen. De grootste hits ondergingen een opmerkelijke metamorfose en zo kwam het album ‘We got love’ tot stand.



Maar dat hun come back zo’n succes zou worden, konden de Kelly’s nooit dromen. “Dit is als een sprookje”, liet Kathy Kelly zich zaterdag ontvallen. ‘Ik heb hier geen woorden voor. Het publiek geeft ons opnieuw vleugels”.



Voor de eerste Duitse concerten van The Kelly Family loopt het alvast storm. Ruim 75,000 tickets gingen er de eerste week de deur uit. Volgende week wordt ook de Europese tour aangekondigd en Angelo Kelly liet alvast weten dat ze er naar uitkijken om ook naar Vlaanderen te komen. Waar ze precies komen en wanneer de ticketverkoop start, lees je héél binnenkort op de Showbizz-Site.


Bio van The Kelly Family

Meer Over:

The Kelly Family