.
Jo Vally
zaterdag 11 mei 2024

Nieuw album Jo Vally

Hij heeft wat te vieren.

Jo Vally is nog steeds een klinkende naam in het Vlaamse muzieklandschap en dat al 45 jaar. Hij verkocht in zijn carrière meer dan een miljoen albums in Vlaanderen en was de eerste Vlaamse artiest die het grootse Sportpaleis liet vollopen. Op 65-jarige leeftijd vindt hij het tijd voor een round up. Het allereerste album van Jo Vally werd uitgebracht bij platenfirma CNR Records. En nu, 45 jaar later, keert hij terug naar het vertrouwde nest en heeft hij met zijn nieuwe plaat ’45/65’, zijn (voorlopig toch) laatste album. ’45/65’ is te verkrijgen op CD en als dubbel LP.

Jo Vally: “Het liefste wat ik doe, en dit al 45 jaar, is samen met muzikanten én vrienden nieuwe muziek maken, de studio induiken en op het podium staan. ’45/65’ is voor mij het zoveelste album in al die jaren, maar ik blijf ze allemaal koesteren. Het voelt toch altijd aan als bij de geboorte van een kindje. Dat nieuwe ‘kindje’ is toch weer zo speciaal. Dat heb ik ook met dit album. Het is het zoveelste, maar toch weer net iets anders. Ik ben er dan ook heel fier op!”

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een nieuwe single. Dat zal ‘Dansen Met Jou’ zijn, een cover van ‘Let’s Dance’ van de bekende Nederlandse groep The Cats. Het nummer vertoeft in de country-sferen en Jo Vally maakt ermee duidelijk dat stilstaan geen optie is.

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally