.
News Image

Nieuw album Guus Meeuwis ook op vinyl

Dit is een leuke release.


Precies vijfentwintig jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus Meeuwis, komt de zanger met een nieuw studioalbum: Deel Zoveel. De titel verwijst niet alleen naar de zoveelste plaat die hij uitbrengt, maar vooral naar zijn verlangen om nieuwe muziek te blijven maken en te delen.



Deel Zoveel is anders tot stand gekomen dan alle eerdere albums van de zanger. Eind 2019 nam hij samen met een groep collega-artiesten en liedjesschrijvers zijn intrek in een boerderij om ongestoord aan nieuw repertoire te kunnen schrijven. Het team kreeg de missie mee om positieve en energieke songs te gaan maken. Onder de enthousiaste leiding van Guus werd het een memorabel verblijf voor iedereen.



Nog tijdens de intensieve schrijfweek maakte Guus Meeuwis de balans op en besloot hij dat er ruimschoots voldoende materiaal was voor een nieuw album. Kort daarna zijn de aanwezige producers Léon Palmen en Marcel Tegelaar, vaak met Guus’ eigen bandleden, aan de slag gegaan om de nieuwe werken op te nemen.



Op Deel Zoveel is een energieke en frisse Guus Meeuwis te horen. Een plaat waar het plezier van afspat. Het album bevat maar liefst 13 nieuwe tracks, waaronder de single Was Jij Maar Hier. Deze speciale vinyl uitgave is exclusief bij Bol.com verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage op blauw vinyl.


Bio van Guus Meeuwis

Meer Over:

Guus Meeuwis