.
Wim Leys
zaterdag 19 december 2020

Niet te missen: Wim Leys viert 20 jaar carrière met XL-concert

Wim Leys telt af naar zijn groot verjaardagsconcert.

Ook voor Wim Leys was 2020 een iets ander jaar dan hij in gedachten had. Zo zou de zanger uit Erpe-Mere dit jaar zijn 20ste verjaardag als artiest vieren. Helaas stak het coronavirus daar een stokje voor, maar wij kunnen vandaag in absolute primeur aankondigen dat Wim Leys zal uitpakken met een XL CONCERT in 2021!

“Ik geef op zondagnamiddag 17 oktober 2021 in de namiddag in mijn eigen Erpe-Mere een XL-CONCERT met full liveband”, glundert Wim Leys wanneer wij met hem het jaar 2020 overlopen. “Het belooft een bijzonder concert te worden met al mijn live-muzikanten, een prachtige lichtshow met alles erop en eraan. In Erpe-Mere is er een nieuw Cultuurhuis EMotia geopend en we gaan daar één groot feest bouwen”, gaat Wim Leys enthousiast verder.

In 2000 begon Wim Leys na een meer dan geslaagde doortocht bij Boysband aan een solo-carrière te bouwen. En het was meteen ‘Raak’. Met onder andere nummers als ‘Elk z’n eigen gang’, ’Dans dans dans’, ‘Shout Shout’ en onlangs nog ‘Als ik jou zie’, wist Wim Leys meermaals zijn muzikale kunnen te bewijzen. Laten we vooral ook niet vergeten dat hij lange tijd samen met Ro Burms het programma ‘De Zondagsclub’ op Radio 2 presenteerde.

Of er ook muzikale gasten zijn, daar wil Wim nog niets over kwijt. Wij zijn zeker dat Wim Leys op 17 oktober Cultuurhuis EMotia uit zijn voegen laat barsten dus mogen jullie dit feest zeker niet missen! Tickets kan je nu al reserveren op EMotia@erpe-mere.be