.
News Image

Niels Lagrange uit The Sky is the Limit voor tweede keer failliet

Niels werkt voortaan als glazenwasser…


Niels Lagrange zien we momenteel opdraven in een peperdure Lamborghini in The Sky is the Limit. Maar nu blijkt dat de 29-jarige zakenman voor een tweede keer failliet werd verklaard. In persoonlijke naam dan nog. En de Lamborghini is een gehuurde wagen…

Het Laatste Nieuws laat raadsman Luc Sampermans getuigen die het faillissement als curator afhandelt. Meester Sampermans was “verbaasd” om Niels in het programma te zien, aangezien hij zicht heeft op de schuldenlast van de jongeman. Ook dat Niels twee nieuwe zaken heeft opgestart (poetsbedrijf en raceteam) was een verrassing voor de raadsman, aangezien zijn faillissement nog niet is afgerond.

Televisiemaker Peter Boeckx staat echter nog steeds achter zijn keuze om Niels te laten opdraven in The Sky is the Limit. “Zijn levensstijl blijft aanspreken,” aldus Boeckx in Het Laatste Nieuws. Peter Boeckx wil ook nog eens benadrukken dat zijn programma niet enkel over miljonairs of over topondernemers gaat, maar wel over “de happy few”, en daar hoort Niels Lagrange zeker en vast bij, klinkt het bij de programmamaker.