.
Niels Destadsbader
donderdag 22 juli 2021

Niels Destadsbader: “Wij zijn meer dan collega’s”

Met haar heeft Niels een héél goede band.

Niels Destadsbader heeft niks dan lof voor zijn collega en tevens ook goede vriendin An Swartenbroekx. “Anneke en ik zijn al samen op reis geweest naar Spanje. Dat we vrienden zijn geworden is wellicht geen toeval, want Anneke is na mij de tweede jongste bij F.C. De Kampioenen”, vertelt Niels in TV Familie.

Niels heeft met An al heel wat grappige en mooie momenten meegemaakt. Toch is er één grappig moment die er bovenuit springt voor Niels. Zo maakte Niels An ooit wijs dat een vriend van hem iemand ongewenst zwanger had gemaakt. Die vriend was daar kapot van. An was zo empathisch en ze ging helemaal op in het verhaal. Pas op het einde van de avond had An door dat het een mop was.

Niels omschrijft An als iemand met het hart op de juiste plaats. Iemand die steeds klaar staat voor anderen en om te helpen. Zo rijdt An nog steeds wekelijks van Haasrode naar Waregem om er Annemie, de weduwe van Johny Voners te gaan bezoeken. “Ze heeft een heel goed hart, dat is gewoon zo. Door voor iedereen goed te willen doen, vergeet ze soms zichzelf. Anneke is eigenlijk wat te goed voor deze wereld”, aldus Niels Destadsbader in TV Familie.

Download onze app voor iOS of Android

Bekijk ook deze items over An Swartenbroekx:

Bio van Niels Destadsbader en An Swartenbroekx