.
Niels Destadsbader
vrijdag 2 september 2022

Niels Destadsbader verdacht weinig op VRT te zien

Slachtoffer van loze beloftes?

Verbazing alom toen Peter Van de Veire bekend maakte dat hij ‘Eurosong’ zou presenteren volgend jaar. Zowat iedereen in Vlaanderen had Niels Destadsbader verwacht, maar die krijgen we daar dus niet tie zien.

Wat we wel te zien zullen krijgen is een Niels Destadsbader die uit de kleren gaat voor het goede doel. Ondanks dat de Reyerslaan beweerde vele grote plannen te hebben met Niels, lijkt daar in het najaar nog niet veel van te merken.

Lotte Vermeir, netmanager van Eén en Canvas geeft wat meer uitleg bij de keuze voor Peter in Tv Familie. “Peter is nu eenmaal Mister Eurosong, hé. Hij is bij ons het gezicht van het Eurovisiesongfestival. Hij brengt ook verslag uit tijdens de finales en finale. Peter is onze man voor ‘Eurosong’, dat is gewoon zo.”

Al lijken heel wat mensen zich niet te vinden in het idee dat Peter ‘Eurosong’ zal gaan presenteren. Ondanks dat het bijna 2 jaar geleden is, blijft het Eveline-schandaal nog serieus nazingen bij heel wat mensen.

Iets waar de VRT geen aandacht meer aan wil schenken. Maar dat het een streep door de rekening van Niels is, dat is een feit. Al sust Lotte Vermeir iedereen met de boodschap dat ze andere plannen hebben met hem.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader