.
News Image

Niels Destadsbader uit de kleren op tv

"Mama heeft altijd een mening over alles wat ik doe...."

Je zoon uit de kleren zien gaan voor heel Vlaanderen, ik denk niet dat de ouders van onder andere Niels Destadsbader, Dieter Coppens en Rik Verheye dat meteen hadden verwacht. Toch doen deze 3 mannen en enkele bekende collega’s het voor het goede doel.

“Mijn vrouw Rut was meteen heel enthousiast omdat ze zelf baarmoederhalskanker heeft overwonnen”, zegt Dieter Coppens in Story. “Ze weet hoe belangrijk screening is. Mijn kinderen zeiden dan weer: ‘Meen je dat? Wat gaan onze vrienden van school daarvan zeggen.”

En ook Niels Destadsbader wist niet welke reactie hij van zijn ouders moest verwachten. Hij bracht hen pas later op de hoogte.

“Ik heb het pas aan mijn ouders gezegd nadat ik al ‘ja’ had gezegd. Mijn moeder is normaal mijn strengste jurylid. Ze heeft altijd een sterke mening over alles wat ik doe, maar deze keer kwam er geen commentaar.”

Ook de papa van Niels zei niet veel, en hij weet als geen ander hoe het is om prostaatkanker te hebben. “Maar ze vinden het een heel tof initiatief .

Download onze app voor Android of iOS