You are here

Niels Destadsbader ligt ‘s nachts wakker

23/05/2018 18:00-

Waarover maakt Niels zich zorgen?

Niels Destadsbader lijkt nu al op weg om met zijn aanstekelijke K’s Choice-cover “Verover Mij” dé zomerhit van 2018 te scoren, maar de populaire zanger en presentator ligt ’s nachts wakker van de stress. Nochtans is Niels Destadsbader dankbaar voor alle kansen die hij al gekregen heeft in zijn leven en hij geniet er van al zijn dromen waar te maken, maar dat wil niet zeggen dat hij geen zorgen heeft of dat hij denkt dat vanaf nu alles vanzelf zal gaan. Integendeel, ’s nachts ligt Niels wakker van de zenuwen.

Niels’ populariteit lijkt enkel in stijgende lijn te gaan. Zijn album “Speeltijd” zorgde eindelijk ook voor muzikale erkenning, en dankzij zijn deelname aan Liefde Voor Muziek heeft hij een nog breder publiek kunnen overtuigen van zijn artistieke talent. Waar gaat dit eindigen? Niels Destadsbader vertelt in TV-Familie dat hij nog veel dromen heeft. Zo zou Niels graag doorbreken in Nederland, wil hij beter piano leren spelen en wil hij een goede vader worden. Maar eerst is er natuurlijk die andere droom die hij net in vervulling zag gaan. Op 31 oktober staat Niels Destadsbader immers in het Sportpaleis en daarmee verwezenlijkt Niels één van z’n jeugddromen. Het idee alleen al overweldigt hem soms, want Niels beseft als geen ander dat in het Sportpaleis stáán niet voldoende is…

Het Sportpaleis boeken en er optreden is één ding, maar het gaat er natuurlijk om om het Sportpaleis uitverkocht te krijgen. En daarvoor moeten maar liefst 16.000 tickets verkocht worden. Niels belt tot driemaal per dag naar het Sportpaleis om te horen hoe het staat met de ticketverkoop. En dat bezorgt de zanger een hele hoop stress. Niels geeft in TV-Familie toe dat hij zenuwen heeft voor de kaartenverkoop. In die mate dat hij er ’s nachts wakker van ligt. Gelukkig niet élke nacht, lacht Niels. Maar hoeft Niels zich wel zorgen te maken?

Koen Wauters liet Niels alvast weten dat alles wel in orde zal komen. Niels heeft in al die jaren ook een erg trouwe schare fans opgebouwd. De fans die hem sinds zijn start bij Ketnet volgen zijn ondertussen volwassen en veel onder hen zijn nog steeds fan. Maar er is meer. Dankzij zijn album Speeltijd en hits als “skwon meiske” kreeg hij eindelijk de erkenning die hij al zolang nastreefde en Liefde Voor Muziek heeft daar enkel toe bijgedragen. In die mate dat Speeltijd opnieuw in de hitparades belandde. Toch is niet iedereen fan van Niels…

Er zijn natuurlijk ook mensen die helemaal niet van Niels Destadsbader moeten weten, maar daar heeft Niels mee leren leven, vertelt hij in TV-Familie. Met onderbouwde kritiek kan hij best om, en zolang de mensen maar respect tonen voor wat hij doet is er geen probleem. En daar liep het in het verleden wel eens mis mee. Niels is blij dat hij eindelijk erkenning krijgt, want in het verleden werd hij ook wel eens bekogeld met bier. Soms was het zo erg dat Niels na het optreden in zijn auto zat te huilen. Maar nu is hij eindelijk doorgebroken en dan nog wel op eigen kracht en door trouw te blijven aan zijn eigen stijl.

Ook in de muziekwereld zelf wordt geapprecieerd wat Niels Destadsbader verwezenlijkt. Zo wilde Sarah Bettens van K’s Choice een duet schrijven met Niels en ook Bart Peeters belde hem onlangs op om te zeggen hoe goed hij het deed in Liefde Voor Muziek. Toch heeft Niels Destadsbader nog steeds het gevoel dat het beste nog moet komen. En misschien komt dat er al snel want binnenkort ligt Niels’ nieuwe album “30” in de winkelrekken. Niels wordt deze zomer immers 30 jaar en kan dat eind oktober vieren met een heel groot feest in het Sportpaleis!

Gerelateerde foto's:

Joe Christmas Ball

Niels Destadsbader - Antwerpen - 21/12/2018

Sportpaleis

Niels Destadsbader - Antwerpen - 31/10/2018

Q-music Sunsetconcert

Niels Destadsbader - Oostende - 13/07/2018

Vlaanderen Feest

Niels Destadsbader - Antwerpen - 11/07/2018

Signeersessie Media Markt

Niels Destadsbader - Machelen - 13/06/2018

2 Meisjes Op Het Strand

Niels Destadsbader - Oostende - 09/08/2017

Suikerrock 2017

Niels Destadsbader - Tienen - 30/07/2017

Vlaanderen feest

Niels Destadsbader - Antwerpen - 11/07/2017

40 jaar Solidariteit voor het Gezin

Niels Destadsbader - Antwerpen - 28/04/2017

Cd voorstelling bij Qmusic

Niels Destadsbader - Vilvoorde - 17/02/2017

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Niels Destadsbader