.
Niels Destadsbader
zaterdag 29 oktober 2022

Niels Destadsbader in zijn blootje op tv

En dat alles voor het goede doel!

Wat een mooi initiatief toch van Niels Destadsbader en Dieter Coppens om samen met tal van andere bekende Vlamingen uit de kleren te gaan, speciaal om het taboe rond prostaat-en teelbalkanker te doorbreken.

De twee vorige weken kon je naar de eerste twee afleveringen kijken van ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’ en dat kon op veel belangstelling rekenen.

“We willen mannen vooral bewust maken om zich op tijd te laten checken. Als alles goed gaat met de penis, wordt er vaak over gesproken. We hebben er duizenden bijnamen voor. Maar als we er problemen mee hebben, zwijgen we”, klinkt het bij Dieter Coppens in Story.

Te veel mannen voelen een schaamte over problemen met hun mannelijke lid en dat is een taboe die snel de wereld moet uit geholpen worden. En daarom gaan de BV’s uit de kleren, om zo de mannen te helpen bij hun verlegenheid.

“Op die manier moeten we zelf ook een bepaalde schroom overwinnen. We willen entertainment en informatie op een toffe manier samenbrengen in deze afleveringen. Je hebt enerzijds die stripact waar we naartoe werken, maar we zijn ook gaan babbelen met dokters en patiënten.”