.
Niels Destadsbader
maandag 8 augustus 2022

Niels Destadsbader: “Ik verwacht niet om te winnen”

Hij verklapt zijn persoonlijke kanshebbers

Nog even en we kennen de nieuwe winnaar van Zomerhit. Wie gaat dit jaar met de felbegeerde troffee aan de haal en mag zich aan het lijstje met namen als Niels Destadsbader, Regi, K3, Belle Perez en Nicole en Hugo toevoegen.

Niels Destadsbader is ook dit jaar één van de kanshebbers. Al schat hij zijn kansen dit jaar niet zo hoog in.

“Ik verwacht niet dat ik ga winnen dit jaar. Al zou ik het natuurlijk wel fijn vinden, want ik weet wat het doet voor je carrière. Maar ik denk toch dat Metejoor en Snelle de grote kanshebbers zijn. Joris is een sympathieke kerel en zit dit jaar echt in een goede flow”, bekent Niels in Dag Allemaal.

Al zijn er nog twee andere namen die volgens Niels een grote kans maken. “Als je puur naar de grootste hit kijkt, denk ik dat Pommelien Thijs met ‘Ongewoon’ kan winnen. En met Regi weet je nooit, natuurlijk.”

Maar voor Siska Schoeters mogen we underdogs zeker niet vergeten. “Er is ook vers bloed zoals Emiline en Berre. Mijn oma kende zijn naam niet, maar zijn liedje wel. Die jonge mensen zijn bij de TikTok-generatie heel populair. Het is goed dat we die ook meenemen bij Radio2.”

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader