.
Niels Destadsbader
maandag 1 augustus 2022

Niels Destadsbader en Siska Schoeters reageren: “Dat is een wiskundige berekening”

Er is een logische verklaring voor

Er was grote commotie toen de nominaties voor Zomerhit 2022 bekend werden gemaakt. Iedereen had verwacht dat grote kanshebber Camille Dhont zou genomineerd zijn, maar er was van de zangeres geen spoor te bespeuren bij de 20 genomineerden.

En dat is volgens Siska Schoeters en Niels Destadsbader heel gemakkelijk te verklaren. “Dat is een wiskundige berekening, geen willekeur of zo. Als artiest moet je in de juiste periode je single lanceren, en dan wordt er rekening gehouden met noteringen en airplay in de hitparade”, legt Siska uit in Dag Allemaal.

Ook K3 staat niet tussen de genomineerden en dat omdat hun ‘Mango Mango’ het niet supergoed doet. Was het ‘Waterval’ geweest, dan waren ze volgens Niels zeker genomineerd geweest.

“Wat Camille betreft: wees maar zeker dat zij en haar manager goed weten wat ze doen. het is een bewuste keuze dat ze haar nieuwe single pas begin juli-en dus te laat-gelanceerd heeft. Ze heeft nu toch ook net bekendgemaakt dat ze een kledinglijn gaat uitbrengen? Geloof me, dat is geen toeval.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader

Bio van Siska Schoeters en Camille