.
News Image

Niels Destadsbader dolblij met dit nieuws

Hij mag weer!


Aanstaande woensdag kennen we de winnaar van de Gouden Schoen 2019. Wie gaat er dit jaar mee aan de haal? Dat komen voetballiefhebbers op woensdag 15 januari 2020 te weten tijdens de uitreiking van de Gouden Schoen 2019. De 66ste editie van de Gouden Schoen vindt plaats in het pop-uptheater in Puurs en is live te volgen bij VTM .

VTM NIEUWS-anker Birgit Van Mol en haar collega Maarten Breckx krijgen ook dit jaar gezelschap van Niels Destadsbader. Niels maakte vorig jaar voor het eerst zijn grote jongensdroom waar en mocht toen voor het eerst naast de twee andere hosts als voetballiefhebber en rasechte entertainer in de Gouden Schoen-arena aantreden. Birgit begeeft zich in de zaal om interviews af te nemen met de aanwezigen. Maarten polst dan weer als dé voetbalkenner naar de verwachtingen bij de topfavorieten.

Niels deed dat vorig jaar zo goed, dat al vrij snel beslist werd om hem opnieuw te vragen voor de editie van dit jaar. Niels had nog een gaatje in zijn agenda en is er woensdag dus weer bij. De Gouden Schoen is ieder weer weer één van de hoogtepunten voor VTM NIEUWS, zelfs voor Birgit Van Mol. Bij haar begint het alweer te kriebelen om met toppers Maarten Breckx en Niels Destadsbader de Gouden Schoen te presenteren, dat schreef zij zelf op Facebook.