.
Niels Destadsbader
maandag 22 augustus 2022

Niels Destadsbader: “Als mensen dat denken is dat goed nieuws”

Ze denken dat zij een koppel zijn

Wie op zaterdagavond afstemt op VRT kan wekelijks genieten van ‘Zomerhit’, een muziekprogramma waar Vlaamse artiesten hun zomerhit, of een zomerhit van vroeger komen zingen. Presentators van dienst zijn Niels Destadsbader en Siska Schoeters.

Doordat de twee vaak samen zijn voor het werk, denken heel wat mensen ook meteen dat de twee ook in het echte leven een koppel zijn. Maar dat vind Niels alleen maar goed om te horen.

“Als mensen dat echt denken, dan is dat goed nieuws. Dat wil zeggen dat we klikken. Trouwens, Siska heeft ooit in een interview gezegd dat ik haar favoriete onenightstand ben”, glimlacht Niels in Story.

En Siska moet bekennen dat ze inderdaad een serieuze boon heeft gehad voor Niels toen ze nog heel wat jonger was. “Ten tijde van Studio Brussel gingen we met de collega’s iets drinken op café en ze vroegen me wat mijn guilty pleasure was. Ik antwoordde Niels Destadsbader. Plots werd het heel stil aan tafel. Het was not done om Niels tof te vinden. Laat staan om hem een lekker ding te vinden.”

Toen Niels dat te weten kwam, vertelde hij dat meteen aan zijn vrienden. “Ik heb toen serieus wat punten gescoord. Tot ze een paar maanden later in een programma vertelde dat ze me schattig vond. Toen was de sexyness er meteen af.”