.
News Image

Nicoline Hummel meer dan actrice

Nicoline Hummel acteert en zingt.


In het programma Fashion Date van Ment was zondag Nicoline Hummel te gast. Morgen (dinsdag) komt er met haar een modereportage in het weekblad Primo. De meeste mensen zullen Nicoline Hummel vooral kennen van haar rol als Tineke Schilebeeckx van de Buurtpolitie op VTM. Eerder speelde Nicoline ook mee in o.a. Familie, Wittekerke en nog andere series. Ook is ze een musicalartieste.



Voor de Buurtpolitie moesten de acteurs van deze serie ook een politie-opleiding volgen in de politieschool. Met 8 personen kwamen ze plots terecht bij een aantal instructeurs die hun moesten opleiden.

Nicoline heeft nu zelfs een aantal politiemensen in haar vriendenkring.



Buiten acteren hebben ze met drie politievrouwen van de Buurtpolitie het bandje Bulletproof opgericht. Nu ligt dit even stil door de nieuwe opnames die onlangs zijn gestart. Er zijn wel plannen om met hun groepje verder te gaan. Wellicht zullen ze wat ruigere muziek brengen in de toekomst. In de winter hadden de drie dames een minder drukke agenda en traden ze vooral op bedrijfsfeesten op met hun wintersongs.



Gek genoeg ontdekten ze op een avond plots dat ze alle drie konden zingen en ook nog dezelfde opleiding hadden gevolgd, maar dan op een andere plaats. Zo is eigenlijk het idee ontstaan om met de groep Bulletproof te starten.



Meer info over Bulletproof zal binnenkort online verschijnen. Wie wil kan via Facebook Nicoline Hummel volgen en op deze manier geïnformeerd worden.


Bio van Nicoline Hummel

Bio van Bulletproof