.
Nicoline Hummel
maandag 28 februari 2022

Nicoline Hummel: “Die samenhorigheid was heel leuk”

"Dit is niets voor mij".

De afgelopen twee jaar zaten we met z’n allen in hetzelfde schuitje. Vele mensen zonder werk, anderen dan weer thuiswerk, en vooral weinig ontspanning en kunnen doen wat we graag doen. Mensen werden steeds creatiever en er werd al snel vanalles op poten gezet om toch met elkaar in contact te blijven. Actrice Nicoline Hummel blikt in Primo terug op de eerste lockdownperiode.

“Ik vond het begin eigenlijk zeer aangenaam We zaten allemaal in hetzelfde schuitje en dat schiep een soort van samenhorigheidsgevoel. Er werden veel leuke initiatieven georganiseerd online, zoals ook een vriendin van me deed. Zij gaf op vaste tijdstippen een work-out online. We logden daar allemaal op in en zo konden we toch samen de work-out volgen”, vertelt ze aan Primo.

Samen sporten was voor Nicoline een grote motivatie. Al stak het ook niet zo heel nauw. “Ik deed eigenlijk maar de helft van de oefeningen mee. Ze zagen me toch niet. Fitness is ook niks voor mij. Ik kocht ooit een fitnessabonnement, maar na twee keren was ik dat al beu.”

Bio van Nicoline Hummel

Meer Over:

Nicoline Hummel