.
Debby Pfaff en Nicolas Liebart
zaterdag 12 maart 2022

Nicolas Liébart: “Ik heb ondanks alles niet gewonnen”

Hij slaagde voor alle proeven

‘Fear Factor’ is terug en hoe. Dankzij Play4 krijgt het programma nieuw leven ingeblazen en krijgt het programma ook een nieuwe presentator. Niemand minder dan Alex Agnew zat dit keer alles in goede banen leiden. Ook nieuw dit keer zijn de deelnemers. Geen bekende Vlamingen meer, maar wel onbekende mensen die zich willen overgeven aan hun angsten. 20 jaar geleden was Nicolas Liébart, man van Debby Pfaff, nog één van de deelnemers.

“Ik was de enige die in alle proeven geslaagd was, maar door omstandigheden heb ik toch niet gewonnen”, blikt hij terug in Tv Familie. “De programmamakers zochten extra vrijwilligers onder de BV’s om proeven mee te doen omdat er nog te weinig in de wedstrijd zaten. Door de onverwachte extra tegenstanders heb ik de overwinning aan mijn neus voorbij zien gaan.”

Net zoals alle andere opdrachten was ook die van Nicolas niet van de poes. “We kregen een brochette van stukken koeienton, -maag en -oog geserveerd. Bah! Maar toch vond ik het vreemd genoeg waanzinnig leuk om te doen.”

Bio van Debby Pfaff

Meer Over:

Debby Pfaff